Уряд призначив тимчасових очільників Мінагрополітики та Мінінфраструктури

Уряд призначив тимчасових очільників Мінагрополітики та Мінінфраструктури

Кабінет міністрів призначив тимчасових очільників Міністерства аграрної політики та продовольства та Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Обовʼязки міністра аграрної політики та продовольства України тимчасово поклали на Тараса Висоцького. Раніше він обіймав посаду першого заступника колишнього міністра Миколи Сольського.

З  2019  по 2021 рік – був заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Обовʼязки міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України тимчасово виконуватиме Василь Шкураков. Раніше він був першим заступником колишнього міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

У 2017-2018 роках обіймав посаду заступника гендиректора з економіки та фінансів у ПрАТ "Укргідроенерго".

З 2020 року – був генеральним директором ПрАТ "Укрфінжитло".

Нагадаємо, Україна екстрадувала до Чехії шістьох іноземців, які стояли за створенням та функціонуванням великого міжнародного колл-центру в Одесі. Мета їх екстрадиції полягає в тому, щоб притягнути їх до кримінальної відповідальності в Чехії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ситуація на кордоні Сумської області та рф напружена, але українські захисники готові давати відсіч за будь-яких сценаріїв. Про це заявив речник ОТУВ "Північ" Вадим Мисник, інформує Радіо Свобода.

Відомо, що окупанти намагаються розвідувати оборону українських військових, використовуючи ДРГ. 

 

Головне