Уряд готує заходи економічної підтримки для Харкова та області - Зеленський

Уряд готує заходи економічної підтримки для Харкова та області - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо ситуації в Харкові, обговорювали заходи щодо підтримки жителів обласного центру. Про це повідомив президент.

"Представлені терміни, коли енергетичні дефіцити в Харкові можуть бути зменшені. Уряд готує заходи економічної підтримки для Харкова та області. Пропозиції регіональної підтримки – того, що кожна область, кожна громада України може зробити, щоб підтримати тих, кому найскладніше. Головне зараз – не дати Росії досягти її терористичних цілей та підтримати наших людей", - йдеться у повідомленні.

Було обговорено пропозиції регіональної підтримки, а саме того, що кожна область, кожна громада України може зробити, щоб підтримати тих, кому найскладніше.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України підтвердили, що в росії вигорів ракетний корабль "Сєрпухов".

Як писали "Ми-Україна" раніше, внаслідок атаки безпілотника на одне з підприємств Запоріжжя постраждав 54-річний чоловік, а також загинули троє цивільних людей у прифронтовому Гуляйполі. Про це повідомив керівник Запорізької ОВА Іван Федоров. 

Головне