Уночі росіяни атакували Нікопольщину дронами-камікадзе та важкою артилерією, — ОВА

Уночі росіяни атакували Нікопольщину дронами-камікадзе та важкою артилерією, — ОВА

Російські окупанти здійснили понад 20 атак по Нікопольщині протягом 22 жовтня, застосовуючи дрони-камікадзе та артилерію. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Під удар потрапили Нікополь, Покровська, Мирівська, Марганецька та Червоногригорівська громади.

Внаслідок обстрілів загинув один чоловік, ще одного поранено. Також зафіксовано пошкодження семи приватних будинків, двох господарських споруд, парника, автомобіля, стадіону та двох АЗС. Постраждали газопроводи та лінії електропередач, виникла пожежа, яку вже ліквідували рятувальники.

Протягом дня українські сили ППО збили над областю ворожий розвідувальний дрон. Варто зазначити, що напередодні вночі окупанти також завдали ударів по місту Дніпро, пошкодивши приватні будинки.

Нагадаємо, британський уряд оголосив про виділення додаткових 120 мільйонів фунтів (155 мільйонів доларів) для підтримки морської коаліції України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в акваторії Чорного моря перебуває лише один російський військовий корабель, який не є носієм крилатих ракет, повідомляють Військово-Морські сили ЗСУ. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

Головне