Унаслідок російської агресії в Україні загинула 551 дитина, - Офіс генпрокурора

Унаслідок російської агресії в Україні загинула 551 дитина, - Офіс генпрокурора

Станом на 4 червня внаслідок збройної агресії росії в Україні загинула 551 дитина. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Внаслідок російської повномасштабної збройної агресії станом на 4 червня 2024 року в Україні загинула 551 дитина та понад 1368 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Найбільше постраждало дітей у таких областях: Донецькій ‒ 536, Харківській ‒ 389, Херсонській ‒ 152, Дніпропетровській ‒ 143, Київській ‒ 130, Запорізькій ‒ 108, Миколаївській ‒ 107.

"Кожна така трагедія - це чергове свідчення геноциду українського народу. Світ має реагувати на вбивства невинних дітей та діяти задля того, щоб покарати росію й запобігти новим жертвам", - написав він.

Нагадаємо, чоловіки, які знялися з військового обліку у зв'язку з виїздом за кордон на термін більше 3 місяців, мають повернутися в України та відвідати свій ТЦК та СП. Про це повідомили у постанові Кабміну №563.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Китай допомагає росії здійснювати найбільшу військову експансію з радянських часів, нарощуючи продажі верстатів. Про це повідомляє The Guardian.

Головне