Унаслідок російського удару КАБами в Харкові постраждали 12 людей - поліція

Унаслідок російського удару КАБами в Харкові постраждали 12 людей - поліція

Харків зазнав потужного ворожого авіаудару, кількість постраждалих внаслідок атаки зросла до 12 осіб. Серед них семеро жінок віком від 22 до 83 років та п'ятеро чоловіків віком від 21 до 38 років. Про це повідомили у поліції Харківської області.

Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко повідомив, що за попередніми даними вибухотехніків, удари по місту були завдані керованими авіабомбами КАБ-250. Він підкреслив, що російська авіація здійснювала атаки з боку Бєлгорода, хаотично розкидаючи бомби по місту, що свідчить про терористичний характер дій російських військових.

На місцях ударів продовжують працювати рятувальники, слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. Поліція розгорнула роботу штабу слідчого управління, де приймаються заяви від постраждалих про пошкодження майна.

Правоохоронці забезпечують охорону пошкоджених будинків до завершення робіт комунальних служб з відновлення вікон. Національна поліція продовжує документувати наслідки ворожої атаки та збирати докази військових злочинів російської армії проти цивільного населення України.

Нагадаємо, у Чорному морі станом на ранок 21 жовтня перебуває лише один корабель російської окупаційної армії, цей корабель не є носієм крилатих ракет. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Кривий Ріг на Дніпропетровщині зазнав ракетного удару з боку російських військ. 

Головне