Умєров відвідав позиції ЗСУ на Таврійському напрямку

Умєров відвідав позиції ЗСУ на Таврійському напрямку

Міністр оборони Рустем Умєров відвідав позиції Сил оборони України на Таврійському напрямку та нагородив українських захисників. Про це він повідомив на своїй сторінув у Facebook.

Відомо, що міністр обговорив з військовими пріоритети в постачанні озброєння та військової техніки, зокрема у системах ППО та РЕБ.

"Заслухали командувача ОСУВ "Таврія" бригадного генерала Олександра Тарнавського, визначили проблемні питання та шляхи їхнього вирішення. З командуванням бригад 10-го армійського корпусу обговорили пріоритети в постачанні озброєння та військової техніки", - зазначив Умєров.

Крім того, міністр оборони нагородив наших бійців, які відзначились в боях з ворогом.

"Кожного дня наші військові наближають неминучу деокупацію Криму та всіх окупованих територій. Ціною важких втрат та жертв. Вдячні кожному та кожній. Разом до перемоги!", - наголосив він.

Нагадаємо, що голова Міністерства оборони України Рустем Умєров вперше після призначення на нову посаду побував на Бахмутському напрямку, де зустрівся з українськими оборонцями.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, президент України Володимир Зеленський відвідав у вівторок, 3 жовтня, бригади, які виконують бойові завдання на Купʼянсько-Лиманському напрямку.

 

Головне