Умєров та Залужний відвідали позиції Сил оборони в Куп’янську: що відомо

Умєров та Залужний відвідали позиції Сил оборони в Куп’янську: що відомо

Міністр оборони Рустем Умєров разом із Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним відвідали позиції Сил оборони в районі Куп'янська. Про це повідомляє Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомо, що генерал-полковник Олександр Сирський ознайомив Залужного, Умєрова та Шапталу із ситуацією навколо Куп'янська. 

За словами Сирського, російські загарбники не мають успіху на Куп'янському напрямку, адже українські захисники відбивають атаки ворога.

Варто зауважити, що Залужний та Умєров обговорили ситуацію та майбутні рішення щодо протидії російським атакам.

"Мав честь зустрітися з командирами підрозділів, які воюють на цьому напрямку зараз. Доповіли про ситуацію, поточні виклики. Рішення будуть ухвалені найближчим часом – ворогу не сподобається", - наголосив міністр оборони.

Нагадаємо, що Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний не отримав від країн Заходу того, що просив. Це ганьба для Конгресу США.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів телефонну розмову з Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі, командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі. 

Головне