Умєров розповів про напрацювання на 2024 рік, які допоможуть вигнати росіян з Криму

Умєров розповів про напрацювання на 2024 рік, які допоможуть вигнати росіян з Криму

Можливості вигнати росіян з тимчасово окупованого Криму можуть з'явитися вже наступного року. Нині Україна готує напрацювання для цього. Про це заявив міністр оборони України Рустем Умєров в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

Очільник Міноборони нагадав, що Україні попри відсутність флоту вдалося досягти успіху в Чорному морі та змусити росію відвести свої кораблі подалі від Криму.

"Ми показали всьому світу, що ми можемо досягати успіху, попри те, що у нас немає такого потужного флоту. Ми вимусили росію відійти від тимчасово окупованого Криму. Ці напрацювання, які ми готуємо на 2024 рік, дадуть нам дуже гарну спроможність для того, щоб вони відійшли назавжди з нашого Криму", - заявив Умєров.

Нагадаємо, раніше радник голови ОПУ Михайло Подоляк заявив, що російська федерація не збирається вести переговори з Україною, натомість вона ставить ультиматум для закінчення війни. Він додав, що переговори будуть можливі лише після того, як Україна продемонструє свою сильну позицію.

Як повідомляли "Ми-Україна", капітан 3 рангу, речник ВМС ЗС України Дмитро Плетенчук заявив, що тимчасово окупований Крим став для росіян логістичним хабом для забезпечення південного угруповання.

Головне