Умисне вбивство з позначкою "самогубство": у Києві двоє підлітків впали з недобудови

Умисне вбивство з позначкою

На столичній Троєщині у понеділок, 9 жовтня, виявили мертвими двох дівчат. Тіла знайшли поблизу однієї з недобудов (ймовірно, ЖК "Дніпровські вежі"), правоохоронці допускають самогубство. 

У поліції Києва повідомили, що дзвінок щодо виявлення загиблих на вулиці Оноре де Бальзака до них надійшов близько 10 ранку. На місце трагедії правоохоронні органи та медики вирушили негайно. 

"Правоохоронці встановили особи потерпілих, це - місцеві мешканки, 2006 та 2005 років народження. За попередніми даними дівчатка загинули внаслідок падіння з висоти недобудови", - йдеться у повідомленні. 

Слідчі за вказаним фактом розпочали провадження за статтею про умисне вбивство з позначкою "самогубство".

Як відомо, на тиждень тому у Києві з 24 поверху впали хлопець та дівчина 2005 та 2006 років народження. Загиблими виявились брат та сестра, інформують в МВС. Нині триває встановлення обставин трагедії, після чого правоохоронні органи нададуть події правову кваліфікацію.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у вересні поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом смерті колишнього голови Херсонської ОДА Геннадія Лагути. До ЄРДР внесено відомості про подію за ст. 115 ККУ з приміткою "самогубство".

 

 

 


  

 

 

 

Головне