Уламки російської ракети впали на Прикарпатті: є руйнування (фото)

Уламки російської ракети впали на Прикарпатті: є руйнування (фото)

Уламки російської ракети впали на Прикарпатті, через що було пошкоджено житловий будинок та господарські будівлі.

Про це повідомила очільниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук у своєму Telegram-каналі.

За її словами, звуки вибухів було чутно і на Прикарпатті. Працювала протиповітряна оборона.

"Уламки ракети потрапили на приватне подвір’я, пошкоджено господарські будівлі та житловий будинок. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російські війська у ніч проти 15 серпня атакували Львів та Луцьк, там пролунали серії вибуів. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені, а також пошкодження будівель. Зокрема, за попередньою інформацією, внаслідок влучання по промисловому підприємству в Луцьку, на жаль, є троє загиблих та троє поранених. У Львові інформації про загиблих чи поранених не надходила.

Також російські окупаційні війська у ніч проти 15 серпня завдали ракетного удару по Дніпру. Внаслідок цього є влучання по промисловому та спортивному об’єктах. Поранені дві людини. 

Водночас росіяни атакували Смілу в Черкаській області. Внаслідок цього частина міста опинилася без води. Як зазначається, ворог поцілив по територіях медичного закладу та приватного підприємства у Смілі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти у ніч на вівторок, 15 серпня, здійснили обстріл низки населених пунктів на Харківщині. Зокрема, ворог бив по Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп’янському районах.

До того ж, ворог вночі 14 серпня обстріляв Краматорськ в Донецькій області. Внаслідок атаки є загиблий та поранена. Ще одного чоловіка розшукують під завалами.

Головне