Уламки впали у трьох районах: в КОВА уточнили наслідки ракетних ударів

Уламки впали у трьох районах: в КОВА уточнили наслідки ракетних ударів

Росія 24 березня здійснила масований ракетний удар по Україні. У Київській області уламки ракет впали у трьох районах, інформації про постраждалих немає.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

Зафіксовано падіння уламків збитих цілей у трьох районах області. У одному з населених пунктів уламки впали на територію автомийки. Пошкоджена лінія електропередач, яка проходить поруч з мийкою. Це призвело до відключення електроенергії для понад 400 домоволодінь. Енергетики вже займаються відновленням постачання світла.

Також, за словами начальника Київської ОВА Руслана Кравченко, уламки пошкодили дитячий майданчик на території приватного домоволодіння в іншому населеному пункті.

"В іншому місці – уламки впали на відкритій місцевості поза межами населених пунктів. Оперативні служби продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків атаки", - додав Кравченко.

Нанесення удару на об'єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксоване. Постраждалих від ракетної атаки немає.

Варто додати, що унаслідок ракетного удару в Києві зафіксовані падіння уламків у двох районах - Деснянському та Шевченківському.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на території тимчасово окупованого Криму в ніч на 24 березня сталася серія вибухів. Є влучання дронів по нафтобазі біля селища Гвардійське.

Головне