Уламки в оселях та травмовані: якими є наслідки ранкової атаки на Київщині

Уламки в оселях та травмовані: якими є наслідки ранкової атаки на Київщині

В ході ранкового масованого ракетного удару по Україні 7 лютого на Київщині поранень зазнали двоє цивільних. Рештки збитих російський ракет падали у восьми населених пунктах області, повідомили в Київській ОВА. 

"Дякуємо нашим силам ППО. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає", - йдеться у повідомленні. 

Керівник ОВА Руслан Кравченко додав, що усі постраждалі зазнали легких травм.

В області через падіння уламків зафіксовані руйнування. Станом на цю годину відомо про 14 постраждалих приватних домогосподарств, в квартирах двох багатоповерхівок фіксують уламки збитих ракет. Окрім того, пошкоджені автівки, паркани та один навчальний заклад. 

Як відомо, однією з цілей ранкової масованої атаки став Київ. У столиці внаслідок уламків пошкодження отримала багатоповерхівка у Голосіївському районі, наслідки також є у Деснянському та Дніпровському районах. Нині відомо про 13 травмованих в результаті обстрілу міста, серед них - вагітна жінка.

Нагадаємо, вранці 7 лютого армія рф випустила по Україні 64 засобів повітряного нападу, зокрема ракети Х-101/Х-555/Х-55, Х-22, "Іскандери", "Калібри" та С-300. В цілому за ніч та ранок протиповітряна оборона знищила 44 ворожі цілі - 29 ракет та 15 БПЛА.

Як писав "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці рф близько 6:00 7 лютого здійснили обстріл Харкова ракетами С-300. Зафіксовано щонайменше п'ять "прильотів", є поранені. 

 

 

Головне