Уламки російського літального апарата пошкодили будинки на Донеччині: подробиці від Філашкіна

Уламки російського літального апарата пошкодили будинки на Донеччині: подробиці від Філашкіна

На території Костянтинівської громади Донеччини 5 жовтня впав російський літальний апарат, попередньо винищувач. Внаслідок цього постраждали житлові будинки, повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За його словами Філашкіна, внаслідок падіння уламків у приватному секторі виникла пожежа та було пошкоджено кілька приватних осель. 

"Тип апарату та деталі падіння встановлюємо. На місці працюють правоохоронці та ДСНС", - додали в ОВА.

Попередньо, люди не постраждали. 

Як відомо, раніше цього дня керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко повідомив про збиття Силами оборони ворожого повітряного судна Су-34. Також інформацію про збиття літака противника підтвердив і керівник Костянтинівської МВА. Він розповів, що винищувач впав у Костянтинівці.

Нагадаємо, Генштаб ЗСУ 5 жовтня повідомив, що українські оборонці успішно завдали ударів по трьом командним пунктам армії рф, використовуючи ракети Storm Shadow та снаряди GMLRS. Бойову роботу виконали підрозділи Повітряних сил та ракетних військ і артилерії ЗСУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти у місті Вовчанськ стратили чотирьох українських військовослужбовців на території місцевого агрегатного заводу влітку 2024 року. 

Головне