Уламки "шахедів" впали у п’яти районах Київщини: в КОВА озвучили наслідки

Уламки

Російські війська масовано атакували Київську область за допомогою ударних дронів у ніч 3 жовтня. Завдяки злагодженій роботі систем протиповітряної оборони, ворожі цілі були знищені, а уламки впали у п’яти районах регіону.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

Сили ППО продемонстрували високу ефективність, в результаті чого постраждалих серед цивільного населення не було, а також не відбулося влучань у об’єкти критичної та житлової інфраструктури. Однак, уламки дронів призвели до займання трави в трьох районах області. Всі пожежі були швидко ліквідовані рятувальними службами.

"Оперативні групи продовжують свою роботу з виявлення та ліквідації наслідків нічної атаки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 3 жовтня ворог запустив по Україні 105 "шахедів" з території рф та окупованого Криму. Атака тривала з 21:00 2 жовтня до 07:00 3 жовтня. Українські сили ППО збили 78 дронів над 15 областями. Один безпілотник змінив курс на Білорусь, а 23 були втрачені, ймовірно через дію засобів РЕБ.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо завдало вранці удару по Харкову. Під час ранкових вибухів у передмісті 3 жовтня було пошкоджено високовольтні лінії передачі, через що можуть бути перебої з електрикою.

Головне