"Укрзалізниця" запускає сервіс замовлення квитків для військовослужбовців

"Укрзалізниця" запускає сервіс замовлення квитків для військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні "Укрзалізниці".

У разі відсутності квитків у продажу забронювати його військовослужбовці можуть онлайн.

"Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили", — зауважив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Для цього потрібно:

  • залишити заявку на порталі не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Після цього на вказаний е-mail прийде спеціальний код;
  • викупити квиток у касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда.
  • Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів – зокрема, це маршрути до міст, наближених до зони ведення бойових дій.

Нагадаємо, компанія "Укрзалізниця" підвищить ціни на деякі міжнародні рейси. Завдяки цьому перевізник матиме змогу оновити парк вагонів та зменшити збитки від пасажирських перевезень.

Про це повідомила пресслужба залізничної компанії. Як зазначається, раніше Укрзалізниця застосовувала знижки практично на всі пасажирські міжнародні рейси. Це робилось для залучення пасажиропотоку. Проте зараз це рішення переглядається.

Як писали "Ми-Україна" раніше, "Укрзалізниця" оголосила про запуск нового маршруту до австрійської та угорської столиць - Відня та Будапешта. Його старт заплановано на 10 грудня.

 

Головне