Укрзалізниця відкрила продаж квитків на перший дитячий вагон

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на перший дитячий вагон

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на перший у своїй історії дитячий вагон. Про це повідомили у пресслужбі.

З 8 серпня у складі поїзда №15/16 Харків – Ясіня почне курсувати спеціальний купейний вагон для сімей з дітьми віком від народження до 8 років.

Перший дитячий вагон вирушить у свій перший рейс на маршруті Харків – Ясіня. Маршрут обрали символічний, що поєднує схід та захід України та регулярно перевозить групи дітей з Харківщини на відпочинок у горах.

Модернізацію вагона проводили півроку на Київському електровагоноремонтному заводі. Серед нововведень - дитячі манежі та сповивальні столики у вбиральнях.

Квитки на цей вагон позначені як "Дитячі" і доступні тільки через мобільний додаток Укрзалізниці. Їхня вартість відповідає звичайним купейним квиткам цього поїзда.

Укрзалізниця планує ввести в експлуатацію ще сім подібних вагонів до кінця року, розширюючи можливості для комфортної подорожі сімей з маленькими дітьми.

"Буде багато цікавого для дітей (особливо для категорії 0-8) від дитячих манежів у купе до бізібордів на весь коридор", — повідомили у компанії.

Квитки вже можна купити у застосунку, ціна - така ж, як і в купе аналогічного класу в цьому ж поїзді.

Нагадаємо, з 1 серпня 2024 року продаж квитків на низку міжнародних рейсів здійснюватиметься виключно з верифікацією через "Дія.Підпис". Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".  

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія вночі 1 серпня завдала черговий ракетний удар по залізничній інфраструктурі України. Цього разу ціллю стала одна із залізничних станцій Харківської області, інформує "Укрзалізниця".

Головне