"Укрпошта" випустила нову марку "Хвилина мовчання"

"Укрпошта" представила нову благодійну марку під назвою "Хвилина мовчання", присвячену пам'яті захисників України напередодні Дня їх вшанування. Тираж марки становить 350 000 одиниць.

Про це повідомляє "Укрпошта".

Відомо, що марка містить ілюстрації донецького художника Сергія Майдукова. На лицьовій стороні зображено роботу "Марсове поле. Львів" 2023 року, а на зворотній — "Меморіал на Майдані незалежності. Київ" 2024 року.

"Незалежність – це клятва ніколи не забути полеглих героїв. Цей випуск вкотре нагадуватиме нам зупинитися й схилити голову в памʼять про тих, хто бачив «і жах, і кров, і смерть, і відчай», хто боровся й поліг за нашу землю", - йдетсяь у дописі.

Марка "Хвилина мовчання" офіційно введеться в обіг 29 серпня, у День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

Українці вже мають можливість зробити передзамовлення марки на сайті, а з 29 серпня вона буде доступна у відділеннях та філателістичних магазинах.

Нагадажмо, до 33-річчя Незалежності України "Укрпошта" анонсувала нову марку — "Все буде UA!". Дизайн марки створив Нікіта Тітов, відомий своєю попередньою роботою над серією "Передова".

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Молдові заявили про перебої з електроенергією після атаки рф по Україні.

Головне