"Укрпошта" презентувала марку, присвячену пам’яті захисників

"Укрпошта" відкрила передзамовлення на нову марку "Хвилина мовчання", її присвятили пам’яті загиблих захисників України. Про це повідомили в "Укрпошті".

До Дня пам'яті захисників України, який відзначається 29 серпня, вийде новий поштовий випуск під назвою "Хвилина мовчання".

На марках зображено дві роботи донецького митця Сергія Майдукова: "Марсове поле. Львів" (2023) та "Меморіал на майдані Незалежності. Київ" (2024).

Випуск доповнено віршем Ліни Костенко "І жах, і кров, і смерть, і відчай", написаним у 2014 році. Ця поштова серія вшановує пам'ять військових та добровольців, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

"Укрпошта" випустить 350 тисяч примірників марок. Бажаючі можуть зробити передзамовлення вже зараз, а з дня випуску марки будуть доступні для придбання в поштових відділеннях та спеціалізованих філателістичних магазинах.

Нагадаємо, волинський обласний ТЦК та СП довів до усіх своїх працівників, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження. Про це повідомили у пресслужбі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишній очільник  Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Сергійчук трагічно загинув. Інформація про це була оприлюднена на офіційній сторінці Черкаської ОВА у Facebook.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.