Укренерго збільшило обсяг обмежень на другу половину дня 25 червня

Укренерго збільшило обсяг обмежень на другу половину дня 25 червня

У вівторок, 25 червня, у другій половині дня буде збільшено обсяги обмежень електропостачання для споживачів. Про це повідомляє пресслужба Укренерго.

"Сьогодні, 25 червня, заходи обмеження споживання діють протягом всієї доби. З 12:00 до 23:00 обсяг обмежень буде більшим", - йдеться в повідомленні.

Також збільшений обсяг обмежень застосовувався 25 червня з 02:00 до 05:00.

Причиною цього Укренерго назвало зниження можливостей електростанцій виробляти електроенергію унаслідок восьми ворожих атак через значні пошкодження.

"Для подолання дефіциту в енергосистемі залучаються імпорт та аварійна допомога з країн Європи. Але через масштабність пошкоджень цих заходів не вистачає для підтримки балансу в енергосистемі, тому Диспетчерський центр "Укренерго" вимушений застосовувати заходи обмеження споживання і для промислових, і для побутових споживачів", - зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, українські розвідники 25 червня уразили ворожий польовий склад боєприпасів в Ольховатському районі Воронезької області. Про це повідомляє Головне управління розвідки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вчергове завдвли удару по Харкову. У місті пролунала серія вибухів, є прильоти. Про це повідомляють мер Ігор Терехов та очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

Головне