Укренерго запровадило аварійні відключення світла на Полтавщині

Укренерго запровадило аварійні відключення світла на Полтавщині

У Полтавській області запроваджено обмеження електропостачання. Як повідомляє "Полтаваобленерго", сьогодні, 23 жовтня, за вказівкою Національної енергетичної компанії "Укренерго" в регіоні діє графік аварійних відключень.

Згідно з розпорядженням, обмеження споживання електроенергії становить 30 мегават. Відключення здійснюються відповідно до затвердженого графіка аварійних відключень (ГАВ).

Енергетики закликають споживачів із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та слідкувати за подальшими оновленнями щодо ситуації з електропостачанням у регіоні.

"Шановні споживачі! За розпорядженням НЕК "Укренерго", 23 жовтня в області застосовано ГАВ в обсязі 30 МВт", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти здійснили понад 20 атак по Нікопольщині протягом 22 жовтня, застосовуючи дрони-камікадзе та артилерію. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час будівництва автодороги S7 на території Мазовецького воєводства Польщі, неподалік Плонська, знайшли рештки двох людей, які, за попередніми даними, належать німецьким солдатам часів Другої світової війни.

Головне