"Укренерго" вводить нові обмеження споживання електроенергії

У Житомирській області вводять графіки обмеження електропостачання для бізнесу та промисловості. Про це повідомляє АТ "Житомиробленерго". 

Відомо, що обмеження почнуть діяти з 17.00 годин.

"Сьогодні, 24 квітня, з 17:00 до 22:00 НЕК "Укренерго" вводить графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) для АТ "Житомиробленерго»на доведену величину. Причина – дефіцит потужності в Об'єднаній енергосистемі України", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що розпорядження про введення графіків доведене до споживачів, які залучені до ГОП.

"Хочемо наголосити, що до цих графіків залучені винятково юридичні споживачі області. Погодинних обмежень споживання для побутових споживачів поки не передбачається. Споживаймо електроенергію ощадливо", - додали в обленерго.

У НЕК "Укренерго" повідомили, що такі обмеження застосовуватимуть в усій країні через російські масовані ракетні атаки.

"Диспетчерський центр НЕК "Укренерго" повідомляє, що сьогодні, 24 квітня з 17:00 до 22:00 будуть застосовані контрольовані обмеження енергопостачання промислових споживачів (графіки обмеження потужності). Енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу обмежуватись не буде", - підсумували в "Укренерго".

Нагадаємо, що енергетична інфраструктура різних регіонів України стикається зі складнощами через негоду та ворожі удари. Тисячі абонентів знеструмлено.

Як писали "Ми-Україна" раніше, внаслідок ворожої атаки, яку окупанти здійснили у ніч на 10 квітня енергетики застосували аварійні відключення у Миколаївській та Херсонській областях.

 

 

Головне