"Укренерго" обмежує енергопостачання для промисловості та бізнесу з 18:00 до 23:00

Через дефіцит електроенергії, викликаний масованою ракетно-дроновою атакою росіян на енергетичні об'єкти, обмежать постачання промисловості та бізнесу. Йдеться про часовий проміжок з 18:00 до 23:00. Про це повідомили в "Укренерго".

Якщо ввечері споживання продовжить зростати, то будуть застосовуватися аварійні відключення для побутових споживачів по всій Україні.

Щоб цього уникнути, варто ощадливо споживати електроенергію в пікові години: не вмикати всі потужні електроприлади одночасно, перенести прання на ніч, вимикати світло в порожніх приміщеннях.

Побутові споживачі можуть зменшити навантаження, утримавшись від використання потужних приладів, переносячи прання на нічний час та вимикаючи світло у невикористовуваних приміщеннях.

Промисловість та бізнес мають знизити освітленість торговельних залів і раціонально використовувати енергоємне обладнання, а також розглянути можливість залучення імпортованої електроенергії для запобігання відключень та підвищення стійкості енергосистеми.

 Нагадаємо, в Дніпрі скорочують кількість електротранспорту та зменшать кількість вуличного освітлення через обстріли російкої федерації, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, Велика Британія видворить російського військового аташе, позбавить дипломатичного статусу деякі об’єктів нерухомості, а також обмежить термін дії дипломатичних віз для представників рф. Про це повідомило видання Reuters.
 

 

Головне