"Укренерго" дало прогноз щодо відключень світла на 7 жовтня

В Україні, у понеділок, 7 жовтня, не планується застосовувати графіки відключень електроенергії. Про це повідомили в  "Укренерго".

Незважаючи на відсутність планових відключень, "Укренерго" закликає громадян до раціонального використання електроенергії. Зокрема, компанія рекомендує обмежити використання потужних електроприладів у пікові години навантаження на енергосистему. Оптимальним часом для користування такими пристроями є період з 10:00 до 16:00.

Варто нагадати, що внаслідок цілеспрямованих ударів російських військ по об'єктах енергетики України, енергетики неодноразово були змушені вдаватися до обмеження постачання електроенергії. Для зручності споживачів було розроблено систему графіків відключень за групами, яка допомагала громадянам краще планувати свій час під час перебоїв з електропостачанням.

Ситуація з енергозабезпеченням в Україні залишається напруженою, тому енергетики закликають до економного та відповідального споживання електроенергії, що допоможе уникнути незапланованих відключень у майбутньому.

Нагадаємо, обстріли російських окупантів залишили без світла понад 14 тисяч абонентів у трьох областях України

Як писали "Ми-Україна" раніше, станом на 6 жовтня в Україні залишаються частково або повністю знеструмленими 500 населених пунктів

Головне