Українці обрали переможця конкурсу ескізів на нову дитячу марку

Українці обрали переможця конкурсу ескізів на нову дитячу марку

"Укрпошта" оголосила переможця конкурсу на кращий дитячий ескіз, який буде випущено у вигляді марки "Діти Перемоги малюють Україну майбутнього". Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

За даними Мінцифри, переможцем став ескіз “Найзаповітніша мрія”, за неї віддали 218 969 голосів.

"А переможець -"Найзаповітніша мрія"! І це не дивно, бо те світле українське майбутнє має початися з нашої перемоги, з повернення рідних додому. Вітаю наших переможців!" - зазначив Смілянський.

Відомо, що понад 500 тисяч українців у додатку "Дія" проголосували за марку, яка буде присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

Крім роботи-переможця у поштовому випуску "Діти Перемоги малюють Україну майбутнього", "Укрпошта" додатково надрукує найрейтинговіші дитячі роботи фінального голосування.

Зазначається, що від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Укрпошта" вже випустила дві марки, ескізи яких намалювали діти: "Українська Мрія" і "Переможного Нового року!".

Найбільш рейтингові дитячі роботи фінального голосування

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області російські загарбники змушують школярів на лінійках до 9 травня провести “Безсмертний полк”.

Як писав “Ми-Україна” раніше, в Україні стартує благодійна акція для дітей-переселенців. Вже з 5 квітня всі діти, які були змушені залишити свої домівки через війну, зможуть безкоштовно потрапити до центру Fly Park у ТРЦ “Dream Berry” у Києві.

Головне