Український дрон підбив танк окупантів під Мар'їнкою. Відео

Український дрон підбив танк окупантів під Мар'їнкою. Відео

Дрон-камікадзе вразив танк Т-72Б3 з армії росії в районі Мар'їнки, попри встановлений захист.

Відео поширили росЗМІ.

У Мережі з'явилося відео атаки, зняте одним із танкістів. Т-72Б3 із захисними ґратами, які часто називають "мангалом", вів вогонь по українських позиціях, коли по ньому завдали удару прямо в башту. На кадрах можна помітити, що танк спалахнув, після чого екіпаж його залишив і побіг до іншої бойової машини.

Пізніше командир підбитого Т-72Б3 із позивним "Лихою" дав інтерв'ю, в якому розкрив деталі події.

За його словами, український дрон-камікадзе влетів у вежу танка, а внаслідок його вибуху почали детонувати патрони для кулемета, тож екіпаж не міг швидко залишити пошкоджену бойову машину.

Нагадаємо, росіяни вдарили по житлових будинках Нікополя, чотири людини постраждали.
З-під завалів рятувальники дістали 72-річних чоловіка та жінку. Їх госпіталізували. Ще двоє постраждалих, чоловік 87 років і 74-річна жінка, лікуватимуться вдома.

Загалом понівечено 13 будинків, дві господарські споруди та авто. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, СБУ затримала в Хмельницькому пропагандиста, що працював на Медведчука. Вже після початку повномасштабної агресії рф фігурант перебував у Хмельницькому і звідти неодноразово поширював публікації, в яких ставив під сумнів існування української держави у міжнародно визнаних кордонах.

Головне