Український біженець виграв у лотерею в Бельгії €500 000

Український біженець виграв у лотерею в Бельгії €500 000

Український біженець виграв у лотереї в Бельгії 500 000 євро. Чоловік купив скретч-карту за 5 євро на заправці 16 травня.

Про це повідомляє Reuters.

Речниця Національної лотереї Джоук Вермоер заявила, що через війну в Україні почуття переможця були дуже змішаними. Втім, він був "дуже щасливий зі своєї перемоги" і "сповнений надії".

Національна лотерея, яка не розкриває повну інформацію про своїх переможців, повідомила, що чоловікові від 18 до 24 років. Він у Брюсселі мешкає рік.

Як і інших переможців, чиї виграші становлять понад 100 000 євро, чоловіка запросили до штаб-квартири Національної лотереї в Брюсселі, щоб вручити виграш.

Чоловік повідомив про намір використати гроші на допомогу українцям і на відбудову батьківщини, йдеться в повідомленні лотереї. Але спочатку переможець планує відсвяткувати з родиною та друзями, в тому числі з тими, хто допоміг йому інтегруватися в Брюсселі. У лотереї повідомили: хоча чоловік знайшов роботу у Бельгії, він хотів би повернутися в Україну, як тільки закінчиться війна.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, США відправлять Україні танкові снаряди зі збідненим ураном. Цьому передували кількатижневі внутрішні дебати. Очікується, що відповідне рішення буде прийнято вже цього тижня. 

Головне