Українські захисники за добу ліквідували три роти окупантів на Таврійському напрямку

Українські захисники за добу ліквідували три роти окупантів на Таврійському напрямку

За добу на Таврійському напрямку підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони протягом доби знищили три роти росіян та 17 одиниць їхньої військової техніки. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський.

За його слова, йдеться як про контрбатарейну боротьбу, так і про роботу по планових цілях, виявлених раніше.

“Захисники Таврійського напрямку упевнено тримають оборону та здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. Противник, намагаючись взяти під повний контроль Донецьку область, продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію для завдання ударів по позиціях наших військ", - зазначив він.

Тарванський додав, що за минулу добу загарбники 32 рази атакували українські позиції, однак успіху не мали і відійшли.

Зазначається, що ворог застосовує танки, реактивні системи залпового вогню та ствольну артилерію.

Нагадаємо, що близько 14 000 військових Збройних сил України повернулися захищати Україну після навчання у Великій Британії.

Як повідомляли “Ми-Україна”, загальні бойові втрати ворога у війні проти України зросли на ще 450 загарбників. Наші оборонці за учорашній день також знищили один танк, три бойові броньовані машини, сім артилерійських систем, один безпілотник та дві одиниці спецтехніки.

Головне