Українські захисники мають успіх на південь від Бахмута та південніше Роботиного, — Генштаб

Українські захисники мають успіх на південь від Бахмута та південніше Роботиного, — Генштаб

Українські захисники мають успіх на південь від Бахмута та південніше Роботиного, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах. Про це повідомили у Генштабі.

Протягом минулої доби відбулось 39 бойових зіткнень. Ворог завдав 7 ракетних, 74 авіаційних ударів, здійснив 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

У ніч на 8 вересня рф завдала чергового ракетно-авіаційного удару по Україні. Інформація щодо наслідків уточнюється.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційних ударів в Сумській та Харківській областях. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 25 населених пунктів Чернігівської, Сумської, та Харківської областей.

На Куп’янському напрямку сили оборони відбили атаки противника в районі Синьківки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів Харківської області.

На Лиманському напрямку наші захисники відбили атаки противника в районі Новоєгорівки Луганської області. Ворог завдав авіаційних ударів біля Білогорівки Луганської області, західніше Діброви, Спірного Донецької області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів Донецької області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили атаки противника в районах Оріхово-Василівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару неподалік Майорська Донецької області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів Донецької області. У свою чергу, в результаті штурмових дій Сили оборони мають частковий успіх на південь від Бахмуту, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Кривому Розі пролунав вибух. Спочатку про це повідомили місцеві пабліки, згодом інформацію підтвердив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

“Кривий Ріг. Вибух. Нічого не знімаємо та не викладаємо в інтернет”, – написав він.

Головне