Українські захисники мали частковий успіх біля Урожайного, Приютного та Вербового

Українські захисники мали частковий успіх біля Урожайного, Приютного та Вербового

Станом на 9 серпня контрнаступ Збройних Сил України триває. Українські захисники. ведуть наступ на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках. Про це повідомив речник Генштабу Андрій Ковальов, пише Telegram-канал "Ми-Україна".

За його словами, у напрямку Урожайного, Приютного та Вербового ЗСУ мали частковий успіх. Зараз бійці закріплюються на досягнутих рубежах.

“Водночас противник вів безуспішні наступальні дії в районах Новокалинового, Авдіївки, Сєверного, Мар’їнки, Новомихайлівки та Старомайорського. Однак ворог зазнає значних втрат в озброєнні, особовому складі та техніці”, - зазначив Ковальов.

Відомо, що наші бійці здійсили висадку на лівому березі річки Дніпро, викликавши паніку серед росіян. Біля села Козачі Лагері була висадка наших бійців разом із спецназом ГУР, які вибили російський 1322 батальйон з позицій. 

“Українські воїни обійшли Козачі Лагері з півдня та продовжили наступ у напрямку села Челбурда. Подальший рух створює умови для оточення підрозділів ворога. Також на Бердянському та Мелітопольському напрямках Збройні Сили зайшли на першу лінію оборони росіян”, - наголосив речник Генштабу.

Нагадаємо, що у ЗСУ створили службу психологічної підтримки. В кожній бригаді вдалося закриту штатну потребу у психологах – вони займаються контролем бойового стресу і психологічним відновленням бійців.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, українські захисники у середу вранці, 9 серпня, “приземлили” черговий гелікоптер окупантів

Головне