Українські підприємці знову можуть реєструвати бізнес на Google-картах

Українські підприємці знову можуть реєструвати бізнес на Google-картах

Google знову дозволив українським підприємцям реєструвати бізнес у Google Maps і користуватися Google Business, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У квітні 2022 року Google з міркувань безпеки заблокував для України функції Google Business, через що бізнес не міг додавати свої нові обʼєкти на карти.

Мінцифри домовилися з Google, що дало змогу знову поновити функцію та  залишати коментарі. 

У квітні 2022 року МВС України разом із фахівцями Google почали проєкт з оцифрування наслідків російського вторгнення в Україну. Мета проєкту – зафіксувати руйнування в українських містах і селах, що сталися через війну.

Як писали "Ми-Україна" раніше, керівник ГУР Міністерства оборони України Кирило Буданов оригінально привітав українців із Днем воєнної розвідки.

“Розвідка – це не тільки героїчні вчинки й подвиги, це, передусім – напружена, важка щоденна праця, яка вимагає великих зусиль, постійної витримки, волі, ґрунтовних знань і майстерності заради загальнодержавних і національних інтересів”, – зазначив голова ГУР.

Він подякував розвідникам за службу та пообіцяв помститися окупантам “за наших бійців, за вбитих та покалічених дітей, за сиріт та батьків, за українські міста та села, за наше небо, нашу землю та наше море”.

Головне