Українка здобула срібну медаль на чемпіонаті світу з боротьби  

Українка здобула срібну медаль на чемпіонаті світу з боротьби  

Україна Юлія Ткач  здобула другу медаль на чемпіонаті світу-2023 зі спортивної боротьби. Про це повідомляє Львівська міська рада.

“Маємо медальні новини з сербського Белграда, де триває чемпіонат світу з боротьби. На другу сходинку п’єдесталу пошани у ваговій категорії до 59 кг зійшла чинна віцечемпіонка Європи українка Юлія Ткач”, - пише НОК України. 

Крім того, у Сербії розігруватимуть перші путівки на Олімпійські ігри в Парижі

“У сербському Белграді триває чемпіонат світу з боротьби, де окрім медалей чемпіонату розігруватимуть перші путівки на Олімпійські ігри в Парижі”, - йдеться в повідомленні.

Відомо, що у фіналі Ткач поступилася представниці Китаю Кйі Жанг.

Зазначається, що для України це друга медаль на чемпіонаті світу з боротьби. Українув в 2017 році також посідала друге місце в категорії до 63 кг.

Нагадаємо, що голова Міжнародного Олімпійського комітету Томас Бах висловився про вимоги української влади про недопуск російських спортсменів до ОІ-2024 у Парижі. Він вважає, що цього не можна робити.

Як писав “Ми-Україна” раніше, спортсмени з росії та Білорусі не братимуть участь в Азійських іграх, які цьогоріч відбуватимуться з 23 вересня по 8 жовтня в Ганчжоу (КНР). 

Головне