Україна перемогла збірну Мальти у відборі до Євро-2024

Україна перемогла збірну Мальти у відборі до Євро-2024

Україна перемогла збірну Мальти з рахунком 1:0 у відборі на Євро-2024. Це друга перемога української збірної у відборі цього року.

Про це повідомило "Суспільне. Спорт". Як зазначається, матч Україна - Мальта проходив через два дні після гри проти Північної Македонії. Останній закінчився надвольовою перемогою "синьо-жовтих" з рахунком 3:2.

У першому таймі Україна мала більше моментів за Мальту, але жоден з них вона не реалізувала. Таким чином на перерву команди пішли з рахунком 0:0.

Після перерви Україна заробила перший пенальті за гру рукою мальтійським захисником. Проте 11-метровий не реалізував Андрій Ярмоленко.

Завдяки активній грі біля воріт Мальти Україна заробила свій другий пенальті на 72-й хвилині. Арбітр зафіксував порушення на Андрієві Ярмоленку.

При цьому тепер пробив з позначки Віктор Циганков. Він переграв голкіпера Мальти, зробивши рахунок 1:0.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Сергій Ребров став головним тренером національної збірної України з футболу. Асистентами 49-річного українця будуть Вісенте Гомес, Альберто Босх та Гліб Платов. До них приєднаються тренер по роботі з воротарями Рустам Худжамов, а також фахівець з загальної фізичної підготовки Хав’єр Луруенья Лобо.

Напередодні Національна збірна України з футболу оголосила склад на червневі збори. Наші футболісти проведуть товариський поєдинок та зіграють два матчі відбору Євро-2024. До збірної викликали 27 футболістів. Збір національної команди заплановали на 8 червня у Бремені.

Головне