Україна не відправлятиме на смерть солдатів без результату, - Резніков

Україна не відправлятиме на смерть солдатів без результату, - Резніков

Голова Міністерства оборони Олексій Резніков заявив, що Україна не відправлятиме на смерть своїх солдатів без результату. При цьому контрнаступ йде за планом.

Про це він повідомив в інтерв'ю Bild. За його словами, контрнаступ йде за планом, який попередньо обговорювався із партнерами.

"І всі, хто дійсно залучений до цього процесу, усі про це знають. Вони знають, якою є оборона противника, які зони безпеки, де мінні поля, де танки оточені, де укріплення", — наголосив Резніков.

Він також підкреслив, що українське керівництво мало дискусії з американськими колегами.

"Звичайно, у нас були серйозні дискусії, але це не критика. Ми не відправлятимемо наших солдатів на смерть у бою без жодного результату", — заявив міністр.

Резніков зазначив, що російські війська мають перевагу в повітрі.

"Наступ — це не фільм. Йдеться не про голлівудський блокбастер", — додав очільник оборонного відомства.

Нагадаємо, український контрнаступ хоч і повільно, але просувається. І відбувається все у правильному напрямку, заявив президент України Володимир Зеленський. За словами глави держави, українські військові зіткнулися з щільним мінуванням, що ускладнює просування вперед.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент Франції Емманюель Макрон висловив сподівання, що контрнаступ український Збройних сил поверне Україну та росію за стіл переговорів. На його думку, український наступ “поверне всіх за стіл переговорів”. Однак Макрон наголосив, що “хороші переговори будуть такими, яких хочуть українці”.

Головне