В ОП запевнили, що Україна не б'є по території росії

В ОП запевнили, що Україна не б'є по території росії

Україна веде оборонну війну і не завдає ударів по території росії. Всі інциденти з атаками дронів, що стаються усередині країни-агресора, пов'язані з панічними процесами серед росіян.

Про це радник голови Офісу президента Михайло Подоляк написав на своїй сторінці в Twitter .

"Україна не завдає ударів по території росії. Україна веде оборонну війну, щоб деокупувати всі свої території. Це аксіома. У рф наростають панічно-дезінтеграційні процеси, що відображено збільшенням внутрішніх атак на об'єкти інфраструктури з боку непізнаних літаючих об'єктів", - написав він.

Довідка.

28 лютого в росЗМІ повідомили про серію інцидентів, нібито пов'язаних з "атаками українських безпілотників". Вони писали про уламки трьох дронів у Бєлгороді. Також на нафтобазі в Туапсе Краснодарського краю нібито внаслідок інциденту з БПЛА спалахнула пожежа. Про падіння дронів повідомляли також у Брянській області та Адигеї. Традиційно в рф у всьому звинуватили Україну.

“Обидва дрони втратили управління і відхилилися від траєкторії польоту. Один безпілотний літальний апарат впав у полі, а інший БПЛА, відхилившись від траєкторії, не завдав шкоди об’єкту цивільної інфраструктури, на якій був націлений”, – йдеться в повідомленні Міноборони рф. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, снайпери Сил спеціальних операцій ЗСУ знищили сімох росіян з диверсійно-розвідувальної групи під Бахмутом. Ще троє диверсантів були поранені.

Оператори ССО прийняли рішення нанести ураження російським окупантам, які намагалися непомітно рухатися в бік українських позицій.

Головне