Україна нарощує виробничі можливості щомісяця, але ще потрібно "немало часу", – Камишін

Україна нарощує виробничі можливості щомісяця, але ще потрібно

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін розповів, що Україна нарощує виробничі можливості щомісяця. Проте ще потрібно "немало часу". Тоді наша країна зможе бути самодостатньою.

Про це міністр заявив журналістам на полях Форуму оборонних індустрій. За його словами, російська федерація десятиліттями, принаймні 20 років, будувала свій оборонний комплекс

"У нас є кратне зростання навіть за цей рік. Але нам все одно потрібно ще чимало часу для того, щоб досягти тих рівнів, коли ми будемо самодостатні, коли ми будемо в змозі забезпечувати свої збройні сили, свої Сили оборони виробленим в Україні озброєнням та військовою технікою", - наголосив Камишін.

Він зазначив, що наразі, через понад півтора року від початку повномасштабного вторгнення росії, українські оборонці відчувають нагальну потребу в озброєнні та військовій техніці. Тому в Україні працюють над вироблення усього - від артилерійських снарядів до безпілотників.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Україна підписала близько 20 угод з оборонними виробниками Франції під час візиту міністру збройних сил країни-партнерки Себастьяна Лекорню до Києва.

Головне