Українців попередили про черги на кордоні: де найбільше автомобілів

Українців попередили про черги на кордоні: де найбільше автомобілів

Українців попередили про черги на кордоні, які утворилися з легкових автомобілів. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

На кордоні з Польщею станом на ранок четверга, 15 серпня, майже в усіх пунктах пропуску відсутні черги. В "Устилузі" на виїзд стоять 10 легковиків та 3 автобуси.

Черги на кордоні у Львівській області

Зокрема, їх немає у пунктах пропуску "Угринів", "Рава-Руська", "Грушів" та "Смільниця". У "Краківці" та "Шегинях" чекають по два автобуси.

Також немає черги і у ПП "Нижанковичі". Тут здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн.

Черги на кордонах до інших країн ЄС та Молдови

На кордоні зі Словаччиною у "Малих Селменцях" та "Малому Березному" без черг. Тим часом в ПП "Ужгород" скупчилися 15 автівок та два автобуси.

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у всіх п'яти пропускних пунктах. У "Тисі" на виїзд очікують три авто і три автобуси, у "Дзвінковому" та "Лужанці" – по 10 легкових транспортних засобів.

Крім того, перед ПП "Вилок" зафіксовано 25 машин, а у "Косино" – 30 автомобілів.

На кордоні з Румунією у пункті пропуску "Порубне" – 25 автівок та один автобус. Водночас на молдовському напрямку черг немає узагалі.

Як повідомляли "Ми-Україна", на спільній ділянці польско-українського кордону - в межах Львівської області - упродовж двох діб працюватиме додатковий пункт перетину "Корчмин – Стаївка".

Головне