Українці за рік оплатили 10 тис ворожих дронів під час перегляду російського контенту

Українці за рік оплатили 10 тис ворожих дронів під час перегляду російського контенту

Українці протягом одного року оплатили 10 тис. ворожих дронів під час перегляду російського контенту на стрімінгових платформах.

Про це йдеться в інфографіці UA War Infographics. Як зазначається, загалом 5 млн доларів було сплачено українцями в російський бюджет внаслідок сплати авторами контенту податків.

Таким чином протягом минулого року росіяни, які заробляють на переглядах чи прослуховуваннях на різноманітних стрімінгових платформах, зокрема, на YouTube або на музичних сервісах, змогли заробити близько 81,6 млн доларів на українцях. З цих коштів автори контенту сплатили податків на 5 млн доларів, які пішли у бюджет країни-агресорки.

Вартість одного російського FPV-дрона становить 500 доларів. Це означає, що росія за рік може придбати 10 тис. таких дронів на сплачені українцями податки в російський держбюджет.

Такі розрахунки є орієнтовними, адже частину порахувати неможливо.

Нагадаємо, російські окупаційні війська застосовують на лінії фронту все, що мають, зокрема ударні дрони Shahed, розповів начальник служби зв'язків з громадськістю Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо. За його словами, росіяни мають велику кількість зброї, а також багато виробляють. Також російські загарбники використовують "Ланцети".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, під час масованого ракетного обстрілу Києва 23 січня ушкоджень зазнав спортивний комплекс "Локомотив", що у Солом'янському районі столиці. Вказаний спорткомплекс належить "Укрзалізниці" і щодня ним користуються понад пів тисячі дітей залізничників та тимчасово переміщених родин.

 

 

 

 

Головне