Українського морпіха евакуювали з окупованої території — він пробув у російському полоні півтора року

Українського морпіха евакуювали з окупованої території — він пробув у російському полоні півтора року

Українського морпіха вдалося звільнити з полону завдяки складній багатоетапній операції. Її успішно провів спецпідрозділ розвідки ВМС України під назвою "Янголи". Про це повідомили в пресслужбі українських ВМС.

Морпіх Олександр потрапив у полон росіян під час виконання завдання. За півтора року полону він неодноразово ставав жертвою та свідком тортур і знущань над українськими полоненими.

"До останнього моменту я не могла повірити, що це все можливо. Рік тому, на День морської піхоти, «Янголи» приїхали і пообіцяли його повернути. Пройшов рік і Саша тепер вдома. Я досі не можу в це повірити. Дуже дякую хлопцям за те, що повернули мого сина", — розповіла Ольга.

Нагадаємо, причини оприлюднення особи російського військовослужбовця, який перейшов на український бік, пояснив представник Головного управління розвідки. Про це представник ГУР МО України Андрій Юсов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом доби на фронті відбулося 161 бойове зіткнення, найбільшу кількість штурмів Сили оборони відбили на Покровському напрямку. Про це повідомили у Генштабі. 

Головне