Український репер YARMAK отримав відзнаку від головнокомандувача ЗСУ

Український репер YARMAK отримав відзнаку від головнокомандувача ЗСУ

Український репер Олександр Ярмак та військовий отримав від головнокомандувача ЗСУ почесний нагрудний знак "Золотий хрест". Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що музикант від початку повномасштабного вторгенння захищає Україну на фронті.

Нагрудним знаком "Золотий хрест" нагороджуються особи рядового і сержантського складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою.

"Я роблю все для своєї країни не задля нагород чи відзнак. Я з першого дня не будував собі кар'єри і не бігав за званнями та посадами. Навпаки х*рячив разом зі всіма від солдата і дослужився за два з половиною роки аж до сержанта! І тому мені бойова нагорода цінніша ніж будь-яка державна!", - написав Ярмак.

Військовий додав, що головною нагородою для нього є побратими.

"І вони заслуговують всіх найвищих наявних нагород!", - наголосив репер.  

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 350 військовослужбовців Нацгвардії, Державної прикордонної служби, представників ДБР та одного рятувальника. Серед них 111  захисників нагороджені посмертно.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський привітав морських піхотинців України з їхнім святом. Глава держави подякував їм за вірність державі та захист країни від ворога.

Головне