Український продюсер Юрій Бардаш отримав російський паспорт

Український продюсер Юрій Бардаш отримав російський паспорт

Український  продюсер, хореограф та виконавець Юрій Бардаш публічно заявив про отримання російського громадянства. Світлину з отриманим паспортом країни-агресорки, яка напала на його Батьківщину він опублікував 23 січня у своєму Telegram-каналі. 

На фото він цинічно позує на тлі портрета російського диктатора Володимира Путіна та прапора рф. 

В якості підпису до фото він використав рядок з вірша Володимира Маяковського про радянський паспорт "Я достаю из широких штанин…". 

Український музикант Бардаш, родом з Алчевська, відомий як продюсер музичних проектів Quest Pistols, "Гриби", "Нервы" та інших. Після початку війни рф проти України, Бардаш підтримав агресора, заявив, що йому не жаль українців та закликав України здатися. Пізніше продюсер виїхав до росії. 

Нагадаємо, співачка Ані Лорак від початку повномасштабної війни жодного разу не засудила дії росії та не висловила підтримку України. Відомий український режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв зізнався, що шкодує, як раніше захищав виконавицю-зрадницю. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, до списку "100 жінок 2023 року" потрапили три українки — письменниця Оксана Забужко, захисниця прав дітей Олена Розвадовська й експертка з клімату Ірина Ставчук.

Головне