Український консул негайно виїхав на КПП "Дорогуськ" через новини про блокування автобусів

Український консул негайно виїхав на КПП

Український консул прямує до пункту перетину кордону "Ягодин-Дорогуськ" у зв’язку з появою новин про випадки зупинки там протестувальниками пасажирських автобусів. Про це повідомив посол України у Польщі Василя Зварича.

Як повідомив посол України у Польщі Василь Зварич, консул Генерального консульства України в Любліні проведе необхідні розмови на місці, щоб унеможливити будь-які затримки руху пасажирських автобусів.

"Як і дотепер, рух легкового транспорту і пасажирських автобусів повинен обовʼязково відбуватися без жодних перешкод", – додав він.

Він додав, що рух авто і пасажирських автобусів має відбуватися без жодних перешкод, як і до цього часу. 

"У звʼязку з появою інформації про безпідставні затримки польськими протестувальниками пасажирських автобусів перед пунктом пропуску в Дорогуську, на місце негайно виїхав консул Генерального консульства України в Любліні. Консулом будуть проведені необхідні розмови на місці, щоб унеможливити будь-які затримки руху пасажирських автобусів", – заявив посол.

Нагадаємо, польські протестувальники та поліція зупиняють пасажирські автобуси, що прямують до Польщі та з Польщі. Про це повідомив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

За словами Олександра Кубракова, пасажирів утримують без будь-яких пояснень.

Як писали "Ми-Україна" раніше, польські фермери тимчасово розблокували пункт пропуску "Краківець". Втім, блокування поновиться 13 березня.

Про це заявив речник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

 

 

Головне