Український дрон атакував Новошахтинський нафтопереробний завод в росії: роботу призупинено

Український дрон атакував Новошахтинський нафтопереробний завод в росії: роботу призупинено

Безпілотники Головного управління розвідки Міноборони України атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів у Ростовській області росії. Роботу заводу призупинено. Про це повідомив місцевий губернатор Василь Голубєв, інформує Telegram-канал ТАСС.

За його словами, постраждалих внаслідок обстрілу немає.

"За уточненою інформацією, внаслідок роботи чергових систем РЕБ БПЛА впали на територію Новошахтинського заводу нафтопродуктів. Загиблих та поранених немає. Технологічні об'єкти підприємства зупинено. Наслідки уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що під обстріли потрапили три нафтопереробні заводи, які входять до топ-5 найбільших у російській федерації.

Нагадаємо, що не лише у російській Рязані минулої ночі було неспокійно. Також дрони атакували і прикордонну Бєлгородщину. Внаслідок удару у будівлі було пошкоджено фасад та вибито вікна.

Як повідомляли "Ми-Україна", на росії було неспокійно. А все через безпілотники, які атакували нафтозавод у Рязані. Згодом на об'єкті сталася пожежа та почалася детонація. Вогонь охопив дві установки первинної перегонки нафти та розповсюдився на 150 квадратних метрів.

Головне