Українські захисники за тиждень знищили понад 7 тисяч окупантів та 711 одиниць техніки ворога

Українські захисники за тиждень знищили понад 7 тисяч окупантів та 711 одиниць техніки ворога

Сили оборони України продовжують тисячами нищити російських окупантів. Протягом тижня українські захисники ліквідували понад 7 тисяч росіян та знищили 711 одиниць військової техніки ворога.

Серед техніки найбільше окупанти втратили артилерійських систем - 185 одиниць. Також російські загарбники втратили за тиждень 94 бойових броньованих машини, 86 танків, 17 РСЗВ, 8 установок ППО та один літак.

Крім того, за минулий тиждень українські захисники збили 123 ворожих дрони, якими окупанти атакували Україну.

photo_2023-11-19 15.24.42.jpeg (136 KB)

Нагадаємо, російські окупанти у неділю вночі, 19 листопада, запустили по Україні 20 безпілотників, в результаті українським захисникам вдалося знищити 15 ворожих снарядів. Сили ППО працювали у Київській, Полтавській та Черкаській областях.

Як повідомляли "Ми-Україна", речник командування Повітряних сил України Юрій Ігнат заявив, що Україна знаходиться у вигіднішому становищі, ніж росія в питанні виробництва FPV-дронів, оскільки має доступ до західних технологій. Він наголосив, що ці дрони дозволять тривожити росію на її території, та само, як окупанти тероризують нас.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.