Українські захисники за допомогою HIMARS знищили ворожу пускову установку дронів ZALA та "Ланцет"

Українські захисники за допомогою HIMARS знищили ворожу пускову установку дронів ZALA та

Українські захисники виявили пускову установку дронів окупантів на півдні країни. Бійці знищили установу за допомогою HIMARS. Про це повідомляє командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Відомо, що наші бійці продовжують виконувати завдання та знищувати ворога на всіх операційних напрямках.

"Під час ведення розвідки на Південному напрямку екіпаж безпілотного авіаційного комплексу 73-го морського центру ССО виявив ворожий дрон типу ZALA", - йдеться в повідомленні.

Захисники простежили за повітряною ціллю та зафіксували переміщення мобільної пускової установки ворога з контейнерами для зберігання дронів ZALA та "Ланцет".

Варто зазначити, що воїни скоригували по ворожій цілі вогонь HIMARS ракетно-артилерійського підрозділу Сил оборони.

"Внаслідок вогневого ураження мобільну пускову установку та контейнери для зберігання безпілотного авіаційного комплексу знищено", – додали у повідомленні.

Нагадаємо, що кілька підрозділів Третьої штурмової бригади були в повному оточенні в Авдіївці, однак захисникам вдалося прориватися на захоплені російськими загарбниками ділянки. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, естонська армія закуповує найновіші американські ракети ATACMS з дальністю дії до 300 кілометрів разом із реактивними системами залпового вогню HIMARS. 

Головне