Українські захисники уразили дві російські ППО "Бук" на Сумському напрямку

Українські захисники уразили дві російські ППО

На Сумському напрямку армія російської федерації втратила дві зенітно-ракетні комплекси "Бук". Про це повідомляють Сили спеціальних операцій.

Відомо, що розвідники ССО влучно відпрацювали по ворожій техніці і підбили ворожий комплекс. Для його знищення були задіяні ударні дрони.

"На евакуацію виведеного з ладу ЗРК прибув ще один "Бук", по якому наші оператори завдали повторного удару. Відтак, уражено два зенітно-ракетних комплекси росіян", - повідомили в командуванні ССО.

На відео зафіксовано влучання по ворожій техніці, а за кадром чути, як радіють наші бійці успіхам.

Варто зауважити, що вартість одного ЗРК "Бук" складає понад 100 мільйонів доларів в залежності від року випуску та модифікації.

Нагадаємо, що українські захисники уразили понад 10 районів зосередження ворога і техніки. Протяго доби авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу противника. 

Як повідомляли "Ми-Україна", кулемети Browning M2, які Україна отримала від союзників та партнерів, здатні за хвилину здійснювати від 600 до 800 пострілів і завдавати ураження російській бронетехніці та живій силі ворога.

Головне