Українські військові знищили радіолокаційну станцію росіян "Подльот" вартістю 700 мільйонів

Українські військові знищили радіолокаційну станцію росіян

Українські розвідники вдарили по новітній і дорогій російській радіорелейній станції 48Я6-К1 "подлет". Вартість такої РЛС складає понад 700 мільйонів рублів або понад 5 мільйонів доларів. Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ.

Це спільна робота ГУР МО України "Гуси-9" з військовослужбовцями 15 ОБрАР "Чорний ліс". Було уражено антенно-фідерну установку та дизельну станцію, що живила комплекс.

РЛС "Подльот" - порівняно нова російська розробка 2015-го року. Її вартість складає понад 700 мільйонів рублів або понад 5 мільйонів доларів. Ворог використовував систему для виявлення та передачі координатів цілей російським зенітно-ракетним комплексам  С-300/С-400.

Українські розвідники уточнили, що успішного вогневого ураження завдали по антенно-фідерній установці та дизельній станції, що живила комплекс.

Нагадаємо, у ніч проти 27 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні 34 ракетами різних типів. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 21 з них. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, краснодарський край росії масовано атакували безпілотники. Про це повідомляють губернатор Краснодарського краю рф Веніамін Кондратьєв та Telegram-канал ASTRA.

Головне