Українські військові моряки врятували чоловіка, якого віднесло у відкрите море, – ВМС

Українські військові моряки врятували чоловіка, якого віднесло у відкрите море, – ВМС

Українські морпіхи виявили плавця та відпрацювали заходи з порятунку людини, що опинилась за бортом. Про це повідомила пресслужба Військово-морських сил ЗСУ.

Українські морпіхи врятували чоловіка. Його віднесло у відкрите море. 

Під час виконання завдань в акваторії Чорного моря екіпажу одного з катерів ВМС ЗС України надійшла вказівка щодо пошуку цивільної особи, яку хвилями віднесло у відкрите море.

Військові моряки знайшли плавця, врятували його та доставили на суходіл.

"Цивільну особу було успішно врятовано та доставлено на суходол", - констатували військові.

Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання громадянами правил безпечної поведінки. Зокрема, це купання в необладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.

Нагадамо, кабінет міністрів ухвалив постанову, яка змінює порядки організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, а також — призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомили на урядовому порталі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники активно знищують історичний центр захопленого армією рф Маріуполя з метою будівництва там власних котеджних містечок. Як розповів радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко, під загрозою опинилися частини Приморського та Центрального районів. 

Головне