Українські сили ППО знешкодили всі ворожі "шахеди" під час нічної атаки

Українські сили ППО знешкодили всі ворожі

Окупанти здійснили чергову ракетно-дронову атаку на Україну в ніч на 20 травня. Ворог випустив балістичну ракету "Іскандер-М" по Харківській області, а також 29 ударних безпілотників "Shahed-131/136" з районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ рф.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Українські сили ППО негайно зреагували на ворожу атаку. До відбиття повітряного нападу було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби.

В результаті злагоджених дій українських захисників всі 29 "шахедів" було збито в Одеській, Миколаївській, Полтавській та Львівській областях. 


Нагадаємо, за добу 19 травня втрати російських військ у війні проти України збільшилися на 1400 солдатів. Українські сили знищили 14 танків, 35 бойових броньованих машин та 50 артилерійських систем.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув у авіакатастрофі на кордоні з Азербайджаном. Його смерть підтвердив віцепрезидент Ірану Мохсен Мансурі.

Головне