Українські розвідники отримали гелікоптер-медевак від народу Польщі

Українські розвідники отримали гелікоптер-медевак від народу Польщі

В авіапарку Головного управління розвідки Міністерства оборони України з’явився ще один гелікоптер Мі-2 АМ-1. Про це повідомили у воєнній розвідці України.

У ГУР повідомили, що до авіапарку Міноборони додався гелікоптер Мі-2 АМ-1, який призначений для медичної евакуації. Його передали завдяки волонтерській ініціативі Zbroimy Ukrainę.



Повітряне судно обладнане сучасним медустаткуванням, що дозволяє надавати допомогу евакуйованим з прифронтових територій прямо в повітрі. На його борту можна транспортувати трьох легко- або одного важкопораненого.

Нагадаємо, сьогодні вдень, 24 січня, сили ППО знищили дві ворожі ракети над Дніпровським районом. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Внаслідок цього поранений 38-річний чоловік – нього черепно-мозкова травма, контузія та перелам. Він у лікарні в стані середньої тяжкості.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Харкові внаслідок масштабної ракетної атаки рф збільшилась кількість загиблих. Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури та очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Відомо, що з-під завалів зруйнованих будинків рятувальники дістали тіла двох осіб. 

 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.