Українські розвідники отримали бойовий катер від волонтерів

Українські розвідники отримали бойовий катер від волонтерів

Українські розвідники отримали від волонтерів багатофункціональний катер Т12 українського виробництва. Про це повідомляє пресслужба ГУР.

"Це 12-метровий плавзасіб, оснащений новітнім навігаційним та радіообладнанням, двома двигунами на 800 кінських сил, що дозволяє рухатися зі швидкістю до 95 км. Дальність ходу - 500 км" - розповіли бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Варто зауважити, що катер може вміщувати до 16 осіб, має шість точок кріплення під озброєння. Може використовуватися як для медичної евакуації, так і для виконання бойових та спеціальних завдань на воді.

Розвідники подякували всім, хто долучився до збору для придбання катера: благодійному фонду “Антитіла”, гуртам ТНМК, "Друга Ріка", Latexfauna, а також компанії “Січ-Україна”.

Нагадаємо, що українські оборонці вночі 20 жовтня здійснили удар по військовому аеродрому "Липецьк-2", що у Липецькій області рф.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у центрі тимчасово окупованого Луганська 18 жовтня вибухнув автомобіль, у якому перебував майор російської армії, начальник штабу зі служби військ і безпеки військової служби Дмитро Пєрвуха. Він загинув.

Головне